Een dj huren in Wassenaar je slaagt zeker bij Ambitious

Je organiseert een huwelijksfeest of zakelijk evenement in Wassenaar en je zoekt nog inspiratie voor een locatie? Onze attente allround dj’s hebben hele goede ervaringen in La Place Duinrell, De Oostdorperhoeve, Kasteel Oud Wassenaar en Kasteel De Wittenburg. Voor het inhuren van een dj, drive-in show, artiesten en/of apparatuur kan je uiteraard bij Ambitious terecht. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk, centraal in Zuid-Holland. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Ter inspiratie hebben wij hieronder van enkele locaties wat voorbeelden van de vele mogelijkheden vermeld.

Landgoed De Oostdorperhoeve

buiten, midden in de Randstad

Deze unieke locatie heeft werkelijk alle faciliteiten in huis om jouw bijeenkomst tot iets bijzonders te laten groeien. Gelegen tussen de weilanden van Wassenaar bevindt zich Landgoed De Oostdorperhoeve, een boerderij gebouwd in 1790. De prachtige boerderij is omringd door een mooie tuin met aangrenzend een atelier. Deze sfeervolle ruimte is ideaal voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, een dag op de hei, teambuilding sessies en bedrijfsuitjes. Voor huwelijksfeesten en andere partijen is het mogelijk om zowel het atelier als de tuin te gebruiken, eventueel in combinatie met extra overkappingen mocht het gezelschap groter zijn dan het atelier alleen kan huisvesten. Op deze locatie is al veel licht- en geluidsapparatuur van top kwaliteit aanwezig. Dus vraag altijd naar een maatwerk offerte en niet een standaard setup.

dj Wassenaar Oostdorperhoeve

Kasteel Oud Wassenaar

een echt monumentaal landgoed

Kasteel Oud Wassenaar is een prachtig monumentaal pand in een lommerrijke omgeving. Het kasteel heeft een klassieke uitstraling, maar kan door belichting, aankleding en meubilair praktisch van gedaante verwisselen. Het is werkelijk een veelzijdige locatie, geschikt voor een breed scala aan evenementen. Op onderstaande foto’s is goed te zien hoe mooi onze led-verlichting kan zijn in combinatie met de klassieke uitstraling. Tevens is er een foto toegevoegd van een ceremonie opstelling waarbij onze dj de muziek verzorgde


Kasteel De Wittenburg

hoffelijke service en stijlvolle ambiance

Vanaf het moment dat u het landgoed oprijdt zal je de gastvrije ambiance voelen. Met ruime parkeergelegenheid en luxe hotelkamers is Kasteel de Wittenburg een locatie waar je alle gasten zorgeloos en compleet kunt ontvangen. Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties en andere (feestelijke) bijeenkomsten. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor bijeenkomsten van 2 tot 300 personen, alsmede lunches en diners van 2 tot 250 gasten en recepties voor gezelschappen tot ruim 500 personen. Zie hieronder een scala aan voorbeelden die mogelijk zijn in deze prachtige locatie.

  • dj Wassenaar Wittenburg white 4-sterren 1
  • dj Wassenaar Wittenburg white 4-sterren 2
  • dj Wassenaar Wittenburg white 4-sterren 4
  • dj Wassenaar Wittenburg white 4-sterren videodisco dansvloer
  • dj Wassenaar Wittenburg design 4-sterren dansvloer 1
  • dj Wassenaar Wittenburg design 4-sterren dansvloer 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin