Een dj boeken in Waddinxveen is feest je bij Ambitious

In de nabijheid van Gouda en Boskoop ligt het gezellige dorp Waddinxveen. Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een verjaardagsfeest, bruiloft of bedrijfsevenement in Waddinxveen ben je bij Ambitious aan het juiste adres. In Waddinxveen draaien onze dj’s veel op feesten in De Unie. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kom ook eens gezellig kennismaken op onze maandelijkse demoavond.

De Unie

Hotel restaurant

Sinds 1937 is Hotel Restaurant De Unie al een begrip in Waddinxveen en omgeving. Het hotel is een gezellig en gastvrij hotel met vriendelijk personeel en het monumentale pand herbergt 16 kamers, een restaurant, bar en gezellig buitenterras, maar ook zalen die van alle faciliteiten zijn voorzien. Zie hier foto’s van een gezellig familiefeest met een lekkere oldschool lichtshow.

  • dj Waddinxveen De Unie plus dj-meubel met plus lichtshow

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

PROEF DE SFEER EN ZIE ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Bezoek binnenkort onze maandelijkse demoavond. Hier ontmoet je enkele van onze dj's, zie je alle beschikbare apparatuur in werking en wordt er uiteraard opgetreden door onze dj's in combinatie met een saxofonist en/of vocaliste. Genoeg voor veel inspiratie!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin