Een feest dj voor jouw event is een succes bij Ambitious

Ook in België zijn onze dj’s wel eens aan het feesten achter de draaitafels. In Voeren draaien onze attente allround dj’s op een huwelijksfeest of bedrijfsevenement in Landgoed Altembrouck. Organiseer jij ook een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Ook voor het boeken van een dj, drive-in show en/of artiesten voor een feest of bruiloft in België kan je prima bij Ambitious terecht. Wij inventariseren met een uitgebreide vragenlijst jullie wensen en matchen een dj aan de hand van jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen op basis van gewenste uitstraling en budget.

Landgoed Altembrouck

De verborgen parel van de Voerstreek

Tussen de bossen en de heuvels ligt dé aangename verrassing van de Belgische Voerstreek, Landgoed Altembrouck, dichtbij Maastricht. Een zeventiende eeuwse kasteel en fraaie buitenplaats en lustoord. Een mooiere plek kan een bruidspaar zich niet wensen. De prachtige buitenlocatie vraagt om een huwelijksreceptie met een sprankelend glas bubbels om te toosten op jullie geluk. De eetkamer voor een intiem diner en de Orangerie, Jachtpub en gewelvenkelders zijn een stijlvolle locatie voor deze bijzondere dag. Je vindt de stijl en sfeer van het landgoed ook volledig terug in de ruime en rijk uitgeruste meetings- en vergaderruimtes welke zijn voorzien van de modernste technieken om het maximale uit een bijeenkomst te halen. De natuurlijke ambiance, de alom aanwezige kunstobjecten en het spectaculair uitzicht op park, vijvers en landerijen van het heuvellandschap in de Voerstreek verheffen de geest. De lunches en diners, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van producten van eigen land, worden geserveerd in een van de sfeervolle restaurants of op de bijbehorende terrassen aan de vijvers.

  • dj-voeren-belgie-kasteel-altembrouck
  • dj-voeren-belgie-landgoed-altembrouck

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

We denken altijd graag mee en doen bijna altijd een maatwerk offerte op basis van alle aangegeven wensen en eventueel een richtbudget. Ook benieuwd wat wij voor jouw feest of evenement zouden kunnen betekenen? Vul hier de offerteaanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin