Een feest in Veldhoven met een dj van Ambitious

Vlak naast Eindhoven ligt het gezellige Veldhoven. Ook in Veldhoven zijn onze dj’s vaak te gast op huwelijken, personeelsfeesten en andere evenementen. Organiseer je zelf een feest of bruiloft in Veldhoven, dan kunnen wij daar zeker een mooie muzikale invulling aan geven.

NH Koningshof

Hotel Conference Centre

Het hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof bevindt zich in een buitenwijk van Veldhoven en is geschikt voor zakenreizigers. Het hotel ligt op slechts 15 minuten met de bus van Eindhoven, dat bekend staat als de ‘Silicon Valley van Europa’. Ze hebben 80 vergaderruimtes, dus bieden veel gelegenheid voor het doen van zaken. Er worden bij grote evenementen gehouden, zoals lanceringen van auto’s, beurzen en galadiners. Ook kunnen ze thema-evenementen voor tot wel 8.000 personen verzorgen rondom het hotel. Wij hebben hier 2x de event-support mogen verzorgen in het NH Koningshof voor congressen van een goede vaste klant van ons. Zie voorbeelden hieronder in de congreszalen “Auditorium” en “Brabantzaal”.

  • event-support-veldhoven-koningshof-1
  • event-support-veldhoven-koningshof-3

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Graag maken wij een maatwerk offerte op basis van jullie wensen en onze ervaringen. Vul hier de offerteaanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin