Een dj huren in Utrecht doe je bij Ambitious

Organiseer jij een party en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Utrecht moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in het Groene Hart van Nederland doen wij regelmatig Utrecht aan. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in en rondom deze geweldige stad. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Onze dj’s komen in Utrecht vooral bij Mereveld, De Fabrique, Fort Blauwkapel,  Janskerk, Key West Beachhouse, Mammoni, De Rechtbank en Zuiver.

Restaurant Dengh

Eten, drinken, doen

Zijn de momenten groots, vier ze dan ook groots. Wil je een feest dat je vrienden en familie nog heel lang heugt, vier het bij Dengh! Ze hebben de ruimte(s), de mensen, de sfeer, het lekkerste eten en drinken en alles wat je nog meer voor het beste feest van stal zou willen halen. Dengh is de ultieme locatie om te genieten van een heerlijke lunch of diner. Bij een bezoek aan het restaurant, gelegen in een rustige en natuurrijke omgeving, staat de tijd even stil. Al in de tijd van de Romeinen was deze locatie perfect om de tenten op te slaan. Flink wat later, in de 13e eeuw, was hier een bijzonder kasteel opgetrokken: Kasteel Den Engh. Als ridderhofstad werd Den Engh al geroemd om zijn mooie lanen, watergangen en park. Na het verval van Kasteel Den Engh in de 18e eeuw is deze plek nog steeds bijzonder. Den Engh is nieuw leven ingeblazen met een gedachtegang die van alle tijden is: ultieme ontspanning. Voor iedereen!

 • dj Utrecht Dengh Black & White Show Ambitious bruiloft verjaardag bedrijfsfeest 1
 • dj Utrecht Dengh Black & White Show Ambitious bruiloft verjaardag bedrijfsfeest 2

De Fabrique

met karakteristieke industriële uitstraling

Ooit een mengvoederfabriek is nu het grote evenementencomplex De Fabrique geworden. Gelegen aan de rand van Utrecht en vlakbij de A2 naar Amsterdam of Den Bosch is dit complex god bereikbaar. Het fabrieksterrein heeft zoveel mogelijk zijn historische karakteristieke industriële uitstraling behouden en is voor elk type evenement om te toveren in de juiste sfeer. Zie hier onder onze show voor een bedrijfsfeest in Silo61.

 • dj in De Fabrique Silo61 te Utrecht voor bedrijfsfeest met Led dj-meubel en mega lichtshow
 • dj in De Fabrique Silo61 te Utrecht voor bedrijfsfeest met Led dj-meubel en mega lichtshow

Restaurant De Lik

unieke locatie met een verhaal

Restaurant De LiK is gevestigd in De Vrije Wolf, voormalig gevangenis aan het Wolvenplein. In De Vrije Wolf is het mogelijk om evenementen te organiseren, dit onderdeel is benoemd tot De LiK. Bakx & Meijer, catering en organisatie, exploiteert de gevangenis en zet deze unieke locatie in als evenementenlocatie.

 • dj Utrecht De Lik Black & White Ambitious bruiloft bedrijfsfeest 1
 • dj Utrecht De Lik Black & White Ambitious bruiloft bedrijfsfeest 3

Janskerk

bijzondere locatie

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een congres of symposium, dan kan de Janskerk in Utrecht een interessante en aantrekkelijke mogelijkheid voor u zijn. De Janskerk is een prachtig historisch gebouw, centraal gelegen in het land en uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. De Janskerk is uitstekend geschikt voor allerlei evenementen zoals congressen, symposia, tentoonstellingen, concerten, diners of personeelsfeesten.

 • dj Utrecht St Janskerk 1
 • dj Utrecht St Janskerk 2
 • dj Utrecht St Janskerk 3

Mereveld

voor ieder denkbaar evenement

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw bedrijfsfeest? Of wilt u iets speciaals vieren met familie en vrienden? Te midden van het groen en toch dichtbij de Utrechtse ring en het stadscentrum vind je Mereveld. Een bijzonder gastvrije evenementenlocatie in hartje Nederland. De vier eigentijdse zalen van het historische pand zijn allemaal voorzien van aparte faciliteiten. Daarmee is een persoonlijke sfeer voor ieder denkbaar evenement gegarandeerd voor 50 tot 700 gasten. Voor uw receptie, dansfeest of familiediner. Onze attente allround dj’s zijn voornamelijk te vinden in het grote Koetshuis, De Deel en het Achterhuis. Zie hier 2 voorbeelden.

 • dj Utrecht Mereveld Voorhuis Black & White Show 2 bruiloft bedrijfsfeest Ambitious
 • dj-utrecht-mereveld-achterhuis-white-3-sterren-1
 • dj-utrecht-mereveld-achterhuis-white-3-sterren-2
 • dj Utrecht Mereveld Koetshuis white 4-sterren videodisco
 • dj Utrecht Mereveld truss 3-sterren met sterrendoek

De Rechtbank

see you in court

Van ontmoetingsplek voor rechters en veroordeelden tot het beste terras van Utrecht; De Rechtbank is al decennia lang spraakmakend. Tegenwoordig kun je er geen veroordeling meer verwachten. Maar wel dat je in de watten wordt gelegd.  Van de buitenkant is het niet te zien, maar De Rechtbank is groter dan je denkt! Ze beschikken namelijk niet alleen over een restaurant maar ook over acht inspirerende vergaderruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 80 gasten. Onze attente allround dj’s zijn voornamelijk te vinden in de Vrouwe Justitiazaal zoals op de foto hieronder.

dj Utrecht Rechtbank white 3-sterren

Restaurant Zuiver

Zuiver gastvrij

Restaurant Zuiver is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Utrecht. De schitterende oude boerderij is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor jouw feest met verschillende ruimtes en mogelijkheden. Van een bedrijfsfeest met een groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, barbecue op ons terras of een bijzonder bruiloftsfeest. Bekwaam en gastvrij personeel, innovatie en uitstekende service zijn kenmerken van Restaurant Zuiver.

dj Utrecht Zuiver

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ERVAAR ALLE MOGELIJKHEDEN

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin