Een feest in Ulvenhout met een dj van Ambitious

Vlak naast Breda ligt het gezellige dorpje Ulvenhout. Ook in Ulvenhout zijn onze dj’s vaak te gast op huwelijken, personeelsfeesten en andere evenementen. Organiseer je zelf een feest of bruiloft in Breda, dan hebben wij goede ervaringen met Landgoed Ulvenhart. Wij doen je graag een voorstel voor de muzikale invulling.

Landgoed Ulvenhart

een ervaring waar je rijker van wordt

Verscholen achter de mooiste bossen en weilanden in de omgeving van Breda vind je Landgoed Ulvenhart. De sprookjesachtige locatie gelegen aan de vennen van de Strijbeekse Hei is ideaal voor iedere gebeurtenis. Hier kan je genieten van een onbezorgde trouwerij, een bijzondere familiereünie of zakelijke bijeenkomsten. De plek waar je helemaal tot rust kunt komen, waar je optimaal kunt genieten van de natuur, waar je alle zorgen vergeet. Bij Landgoed Ulvenhart kan je terecht voor bijzondere overnachtingen in een landelijke omgeving.
De charme van de locatie en de sfeervolle binnenruimte dragen bij aan een zorgeloos verblijf. Op het landgoed bevinden zich bijzondere accommodaties met elk haar eigen capaciteit en bijzondere charme. Door het gebruik van kalme aardetinten en natuurlijke materialen geniet je tijdens het verblijf van optimale rust. In deze sfeervolle, historische panden bevinden zich diverse ruimtes voor grotere en kleinere groepen. De faciliteiten kunnen gebruikt worden voor zowel eendaagse als meerdaagse bijeenkomsten. Hieronder enkele foto’s van een huwelijksfeest in De Raaf.

  • dj Ulvenhout Landgoed Ulvenhart 1
  • dj Ulvenhout Landgoed Ulvenhart 2
  • dj Ulvenhout Landgoed Ulvenhart 3

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Graag maken wij een maatwerk offerte op basis van jullie wensen en onze ervaringen. Vul hier de offerteaanvraag in en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin