Een dj huren in Son en Breugel doe je bij Ambitious

Vlakbij het grote Eindhoven vind je het bescheiden en rustige Son en Breugel. Wanneer je hier een verjaardagsfeest of een huwelijk organiseert moet je zeker even een kijkje gaan nemen bij de zalen van La Sonnerie. Hier verzorgen onze bruiloft en feest dj’s vele gezellige avonden met onze mooie drive-in shows. Bij Ambitious stel je namelijk zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij adviseren je graag wat geschikt is in La Sonnerie.

La Sonnerie

een voormalig klooster

Hotel Restaurant La Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgelui is ‘sonnerie’ in het Frans) én de ligging in het hart van Son. La Sonnerie is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters der Liefde. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. De oude kapel is een schitterende trouwzaal geworden en daarnaast beschikt La Sonnerie over zalen voor feesten en evenementen. Onderstaande foto is gemaakt in de oude kapel.

dj Son en Breugel Sonnerie

HEB JE EEN VRAAG

NEEM GERUST EVEN CONTACT OP

Een feest organiseren is vaak meer werk dan men in eerste instantie denkt. Maar wij zijn hier dag en nacht mee bezig en hebben veel ervaring die we graag met je delen. Dus kom gerust eens langs op kantoor voor een kopje koffie. Of vul een contactformulier in, dan zullen wij snel contact met je opnemen.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin