Een party in Soest met een dj van Ambitious

Centraal in Nederland, gelegen naast Amersfoort, vind je het groene Soest. Organiseer jij een feest en zoek je nog een dj? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een deejay, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Soest moet je bij Ambitious zijn. In Soest draaide één van onze dj’s laatst op een bruiloft in De Leilinden. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

De Kleine Melm

gelegen aan de Eem

De Kleine Melm is gelegen aan de Eem in Soest en biedt vele mogelijkheden om een mooie dag op het water te beleven. De Eem is in bijna 18 km lang en gaat door een prachtig natuurgebied naar het Eemmeer. De opstapplaats is natuurlijk in Soest maar onderweg kom je ook langs Amersfoort, Baarn, Eemnes en Eemdijk. En binnen in het restaurantgedeelte is een gezellige ongedwongen sfeer, perfect voor een gezellig familiefeest.

dj drive-in show Soest Kleine Melm banner show bruiloft feest

De Leilinden

heerlijk in het groen

Heerlijk midden in het groen gelegen, verre van alle drukte van de randstad, dat is de sfeer bij De Leilinden. In deze natuurlijke atmosfeer is het heerlijk samen zijn met familie en vrienden om een verjaardag of huwelijk te vieren. En dan komt onze dj dat uiteraard graag afsluiten met een gezellige feestavond.

  • dj drive-in show Soest Leilinden bruiloft verjaardag chesterfield white basis led 1
  • dj drive-in show Soest Leilinden bruiloft verjaardag chesterfield white basis led 2

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin