Een dj huren in Schoonhoven doe je bij Ambitious

Aan de brede rivier de Lek ligt een kleine stad met een kleurrijk verleden: Schoonhoven. Als je van plan bent om jouw verjaardagsfeest hier te organiseren, of je bent een personeelsfeest aan het plannen en zoekt een locatie in Schoonhoven, dan moet je voor de muziek zeker even het aanbod van Ambitious bekijken. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Schoonhoven moet je bij Ambitious zijn. Ons bedrijf bevindt zich midden in het Groene Hart en dus ook vlakbij Schoonhoven. In Schoonhoven draaien onze dj’s regelmatig in het Belvedere en Lekkerr. Maar ook voor feesten in andere locaties doen wij graag een aanbieding. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en wij matchen een dj uit ons bestand, passend bij jouw wensen.

Hotel Restaurant Belvédère

sfeervolle ambiance aan de rivier de Lek

Zoek je een stijlvol diner of feestavond in de zilverstad? Bezoek dan Hotel Restaurant Belvédère, gelegen aan de Lek. Naast het verzorgen van een diner of feestavond, beschikt Belvédère ook over een oud Hollandse kegelbaan. De muzikale invulling kan even smaakvol worden verzorgt door onze allround dj met een mooie show.

Lekkerr

Is het een restaurant een eetcafe of een gezellige Bistro? Eigenlijk is Lekkerr gewoon Lekkerr! Lekkerr eten en drinken is iets wat iedereen graag doet. In het prachtige oude centrum van Schoonhoven vind je Lekkerr. Gewoon Lekkerr ontspannen uitgaan en genieten van heerlijke gerechten voor een goede prijs. En voor een besloten feestavond worden de tafels en stoelen opgeruimd en komen we met een drive-in show graag jouw gasten vermaken tot in de late uurtjes.

  • dj Schoonhoven Lekkerr

DOE EEN OFFERTEAANVRAAG

EN ONTVANG EEN AANBIEDING OP MAAT

We doen graag een maatwerk aanbieding op basis van een door jouw opgegeven budget en de mogelijkheden van de locatie. We hebben diverse dj-meubels en lichtshows en kunnen zodoende vele combinaties maken. Elk met z'n eigen uitstraling en ook elk met een eigen prijskaartje. Het is maar net wat voor jullie past bij de gewenste uitstraling en de begroting.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin