Een feest geven in Schipluiden met een dj van Ambitious

Ook in Schipluiden zijn onze attente allround dj’s regelmatig te vinden op een huwelijksfeest of bedrijfsevenement. Organiseer jij ook een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show en/of artiesten voor een feest of bruiloft in Schipluiden moet je bij Ambitious zijn. Wij inventariseren met een uitgebreide vragenlijst jullie wensen en matchen een dj aan de hand van jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen op basis van gewenste uitstraling en budget. Wij hebben goede ervaringen knusse pand van Vijverschie.

Vijverschie

een buitenplaats in de polder

De Vijverschie. Een plek in de polder. Een buitenplaats voor creatieve kwartiermakers, koplopers in pak en wakkere wereldverbeteraars. Waar je je hoofd kan vullen. Of leegmaken. Waar tijd is om dingen te laten landen. Of juist opstijgen. Waar je samenkomt om te leren. En te verleren. Net geen eiland, wel een weiland. Deze locatie heeft een eigen geluidsinstallatie, afgesteld op de zaal. Dus onze drive-in shows hoeven hier geen boxen mee naartoe te nemen. Zie hier een voorbeeld van de Ambitious Drive-in show in de Vijverschie met ons plus dj-meubel en plus lichtshow.

  • dj Schipluiden Vijverschie 1

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Wil je alle mogelijkheden een keer met je eigen ogen zien? Eens per maand organiseren wij een gratis demo-avond. Gedurende deze avond krijg je een goede indruk van ons en onze mogelijkheden. We maken er een nuttig avondje uit van; gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien maak je kans op een gratis drive-in show. Kom gerust een keer langs om te kijken of onze drive-in show de oplossing is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin