Een dj huren in Santpoort doe je bij Ambitious

In Santpoort draaien onze attente allround dj’s regelmatig een huwelijksfeest of bedrijfsevenement in Landgoed Duin & Kruidberg. Organiseer jij ook een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show en/of artiesten voor een feest of bruiloft in Santpoort moet je bij Ambitious zijn. Wij inventariseren met een uitgebreide vragenlijst jullie wensen en matchen een dj aan de hand van jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen op basis van gewenste uitstraling en budget.

Landgoed Duin & Kruidberg

voor een betekenisvolle ervaring

Zodra je aankomt op Landgoed Duin & Kruidberg stap je een andere wereld binnen en kan je beginnen met onthaasten. Ontdek en beleef het klassiek-historische Landhuis, de sfeervolle Engelse Landgoedtuin en de schitterende omgeving van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dat is echt stijlvol genieten in een ongedwongen en oprecht gastvrije sfeer. Ideaal voor alle soorten zakelijke evenementen of familiefeesten. Wil je deze belevenis afsluiten met een hip feest met DJ in het souterrain? Dat kan met onze attente allround dj’s. Zie hier twee voorbeelden van onze drive-in shows met een 3-sterren en met een 4-sterren lichtshow.

  • dj Santpoort Duin en Kruidberg design 3 sterren
  • dj Santpoort Duin en Kruidberg design 4 sterren

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSENDE AANBIEDING

We denken altijd graag mee en doen bijna altijd een maatwerk offerte op basis van alle aangegeven wensen en eventueel een richtbudget. Ook benieuwd wat wij voor jouw feest of evenement zouden kunnen betekenen? Doe hier een offerteaanvraag en ontvang binnen 24-uur een voorstel per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin