Een dj huren in Rozendaal doe je bij Ambitious

Organiseer je een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Rozendaal moet je bij Ambitious zijn. In Rozendaal draaien onze dj’s te vinden op huwelijksfeesten en personeelsfeesten in de Hunting Lodge. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Hunting Lodge

dineren en meer, in stijl

Een prachtige en unieke locatie voor het vieren en voltrekken van een huwelijk. The Hunting Lodge biedt de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op de eigen locatie in de unieke monumentale Muziekkoepel. Tevens biedt The Hunting Lodge vele faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderen in de unieke boardroom, recepties geven in de Hunting Club of lunch en diner gebruiken met jouw gasten. Hieronder een voorbeeld van onze drive-in show tijdens een huwelijksfeest.

dj Rozenaal Hunting Lodge

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin