Een dj boeken in Rijswijk is een succes met Ambitious

De voorbereidingen zijn in volle gang. Je organiseert een feest en zoekt nog een disco. Of je gaat trouwen en zoekt nog een deejay voor de bruiloft. Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Rijswijk moet je bij Ambitious zijn. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in Rijswijk en omstreken. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Kijk bijvoorbeeld bij De Broodfabriek, Niven, Vlietzigt en Te Werve.

De Broodfabriek

alles onder één dak

Midden in de Randstad, op steenworp afstand van de A12, de A13 en de A4 ligt het multifunctionele beurzen- en evenementencomplex De Broodfabriek. Een volledig geoutilleerde locatie voor onder andere vakbeurzen, Publieksbeurzen, Congressen en seminars, Personeelsfeesten, Relatie evenementen en Productpresentaties. Wij hebben hier laatst de technische ondersteuning mogen leveren aan een congres van Tupperware Nederland met dj, microfoons, geluid, licht en video.

 • eventsupport dj Rijswijk Broodfabriek 2

Restaurant Niven

make life tasty

Een bijzonder restaurant met een bijzondere 80/20 regeling: 80% groenten en 20% vlees/vis. Dat is tekenend voor restaurant Niven. Met dezelfde passie verzorgen zij een feest wanneer je het restaurant daarvoor afhuurt. Onze dj’s hebben hier al menig swingend feestje gegeven en je verbaast je over de mogelijkheden wanneer de tafels en stoelen aan de kant zijn. Zie onderstaande mooie foto’s.

 • dj Rijswijk Niven 3-sterren met dansvloer
 • dj Rijswijk Niven white dj-meubel 3-sterren lichtshow met dansvloer
 • dj Rijswijk Niven white dj-meubel 3-sterren lichtshow met Ambitious dj Johan saxofonist Boris Sax Up The DJ

Landgoed Te Werve

Stijlvol en inspirerend

Landgoed Te Werve ligt in een beschermd natuurpark van 26 hectare in Rijswijk. Via de lange oprijlaan van het landgoed bereik je het monumentale landhuis en vanaf het terras heb je uitzicht op de prachtige vijver. De locatie is in 2012 geheel gerenoveerd en is geschikt voor bruiloften, vergaderingen, diners en recepties. Landgoed Te Werve beschikt over meerdere stijlvolle ruimtes die ze deels met elkaar kunnen verbinden. De feestzaal is een zeer sfeervolle zaal met prachtige kroonluchters. Onze stijlvolle 4-sterren lichtshows komen hier prachtig tot hun recht zoals is te zien op onderstaande foto’s in combinatie met verschillende dj-meubels.

 • dj Rijwijk Te Werve banner 4-sterren 2
 • dj Rijwijk Te Werve banner 4-sterren
 • dj Rijwijk Te Werve led 4-sterren
 • dj Rijwijk Te Werve white 4-sterren

Herberg Vlietzigt

feesten tot de nacht inZigt is

Door de unieke en centrale ligging tussen Westland, Den Haag en Delft in, leent Herberg Vlietzigt zich uitstekend als feestlocatie. Er is keuze uit diverse zalen die ingezet kunnen worden voor een gezellige feestavond. Of het gaat om een zilveren bruiloft, personeelsfeest of kinderfeestje, bij Herberg Vlietzigt is het allemaal mogelijk. Maak er een onvergetelijke feestavond van in een authentieke, landelijke omgeving. Onderstaande foto’s betreffen een huwelijksfeest met onze 5-sterren lichtshow in de Serrezaal en een karaokeshow voor een bedrijfsborrel in de Vlietzaal.

 • dj Rijswijk Vlietzigt Serre white 5-sterren
 • dj Rijswijk Vlietzigt Serre white 5-sterren close
 • dj Rijswijk Vlietzigt white 3-sterren karaoke

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin