een feest in Rijsoord met een dj van Ambitious

De voorbereidingen zijn in volle gang. Je organiseert een party en zoekt nog een disco. Of je gaat trouwen en zoekt nog een deejay voor het huwelijksfeest. Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Rijsoord moet je bij Ambitious zijn. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in Rijsoord en omstreken. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden zoals bijvoorbeeld bij De Wevershoeve.

De Wevershoeve

sfeervol, landelijk en nostalgisch

Restaurant en partycentrum De Wevershoeve is gevestigd in een antieke kapitale boerderij in Rijsoord. De Wevershoeve beschikt over een sfeervol restaurant en kleine en grote partyzalen tot maximaal 300 gasten. Mede door de nostalgische uitstraling van de boerderij is De Wevershoeve bijzonder geschikt als trouwlocatie. En de karakteristieke sfeer van de zalen vormen een ideaal decor voor een gezellige feestavond. Zie hieronder onze 3-sterren lichtshow in deze mooie locatie.

  • dj-rijsoord-wevershoeve-white-3-sterren-lichtshow-1
  • dj-rijsoord-wevershoeve-white-3-sterren-lichtshow-2

BEZOEK DE GEZELLIGE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Uiteraard wil je graag zo snel mogelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en prijzen, maar ook van de werkwijze en de mensen achter het bedrijf. Daar is een bezoek aan onze demoavond uitstekend voor. Je komt in ons bedrijfspand, ontmoet ons team en enkele dj's, je ziet alle apparatuur en er wordt uiteraard ook opgetreden. Bovendien wordt er nog een gratis show verloot onder de aanwezigen. Klik op aanmelden en bekijk de agenda, het programma en een sfeerimpressie.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin