Een feest geef je in Riel met een dj van Ambitious

Naast Tilburg ligt de gezellige gemeente Riel. Organiseer jij een personeelsfeest en zoek je nog een dj? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? In Riel draaien onze dj’s regelmatig in Den Overkant. Kijk ook wat wij voor jouw feest zouden kunnen doen en zie hieronder alvast een voorbeeld van onze drive-in show met bruiloft dj van Ambitious.

Den Overkant

net dat beetje extra

Den Overkant is een multifunctionele horeca accommodatie waar je lekker kunt eten in het ruime eetcafé, kunt genieten op een (deels overdekt) terras, kinderen kunnen spelen in de speeltuin of in de speciaal ingerichte speelzolder en waar elk feest “passend” wordt gemaakt op jouw budget en wensen. Den Overkant ligt aan de doorgaande weg in Riel, richting Baarle-Nassau, tegenover een uniek natuurgebied genaamd ‘De Regte Heide’ met heidevelden, vennen en prehistorische grafheuvels. Deze multifunctionele feestlocatie is geschikt voor zowel kleine als grotere feesten. Dit omdat het gehele pand in delen op te splitsen is, tot wel vier verschillende ruimten. Of je nu op zoek bent naar een geschikte locatie voor een personeelsfeest, vergadering, afscheidsparty, clubavond, verjaardag, huwelijksfeest, gouden bruiloft of wat voor feest dan ook, Den Overkant leent zich bij uitstek met zijn multifunctionele gelegenheid. Zie hier een voorbeeld van onze drive-in show met een allround dj van Ambitious.

dj Riel Den Overkant

VRAAG EEN OFFERTE AAN

VOOR DIRECT MAATWERK ADVIES

Wil je weten wat wij zoal voor jouw feest kunnen betekenen in Den Overkant? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen op basis van de aangegeven wensen een maatwerk offerte sturen en deze voorzien van deskundig advies

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin