Een attente allround dj in Rhoon boek je bij Ambitious

Gelegen in de Albrandswaard, onder de rook van Rotterdam, ligt Rhoon. Als je hier een personeelsfeest of bruiloft gaat organiseren kan je bij Ambitious terecht voor de muziek. Wij verzorgen graag een attente dj of flitsende drive-in show welke op maat wordt samengesteld. In Rhoon mogen onze dj’s vaak in het Kasteel van Rhoon de voetjes van de vloer swingen.

Kasteel van Rhoon

romantische en vorstelijke locatie

Het Kasteel van Rhoon is een romantische en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden voor de meest uiteenlopende evenementen en bijzondere gebeurtenissen. Zeven prachtige kasteelzalen bieden plaats aan gezelschappen van 10 tot 400 personen. De mogelijkheden in Het Kasteel van Rhoon zijn legio. Een feest, receptie, vergadering, huwelijk, high tea? De prachtige, authentieke kasteelzalen zorgen voor de perfecte ambiance. En onze dj’s vullen dat graag aan met een mooie lichtshow en de juiste muziek. Zie hier een prachtige show waarbij de led-verlichting de zaal sfeervol uitlicht.

  • dj Rhoon Kasteel van Rhoon design 4-sterren 2
  • dj Rhoon Kasteel van Rhoon design 4-sterren 1

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN KRIJG SNEL MAATWERK ADVIES

Wil je ook weten wat wij voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement kunnen betekenen? Vul dan onze aanvraag in en geef zoveel mogelijk de wensen en eventueel een richtbudget aan. Onze offertes zijn altijd persoonlijk, maatwerk en transparant.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin