Een dj huren in Reeuwijk doe je bij Ambitious

De voorbereidingen zijn in volle gang. Je organiseert een party en zoekt nog een disco. Of je gaat trouwen en zoekt nog een deejay voor de bruiloft. Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Reeuwijk moet je bij Ambitious zijn. Ons bedrijf bevindt zich langs de nieuwe Reeuwijkse Randweg in Reeuwijk. Centraal in Zuid-Holland en midden in het Groene Hart. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in Reeuwijk en omstreken. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden zoals bijvoorbeeld bij Zalencentrum De Brug, Gasterij Vergeer, Restaurant Reeuwijkse Hout, ’t Vaantje en ’t Wapen en ’t Reeuwijks Wijnhuis

Gasterij Vergeer

partner voor alle evenementen

Heeft u iets te vieren en ben je op zoek naar een feestlocatie in Reeuwijk? Dan ben je bij Gasterij Vergeer aan het juiste adres. Met bijna 45 jaar ervaring kunnen zij helpen bij het organiseren bij elk evenement, of je een verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsfeest wilt vieren. Onze attente allround dj’s zijn regelmatig van de partij bij dit gezellige familiebedrijf. Onderstaande foto betreft een jubileumfeest van de plaatselijke carnavalsvereniging waarbij ook afwisselend videoclips en fotocollages werden getoond.

 • dj Reeuwijk Gasterij Vergeer banner 3-sterren lichtshow 1
 • dj drive-in show Reeuwijk Gasterij Vergeer event-support 1
 • dj drive-in show Reeuwijk Gasterij Vergeer event-support 2
 • dj drive-in show Reeuwijk Gasterij Vergeer event-support 3
 • dj Reeuwijk Vergeer
 • dj Reewijk Gasterij Vergeer carnaval Reedeurper Narren videodisco 2

't Vaantje

een plek waar ieder zich thuis voelt

Midden in het Groene Hart, in het schitterende plassengebied van het dorpje Reeuwijk ligt Restaurant ’t Vaantje; van oudsher een plek waar een ieder zich thuis voelt. Het restaurant ligt in het midden van de Reeuwijkse Plassen, aan de Plas Elfhoeven. Het gebied heeft ontelbare mooie plekken waar je kunt genieten van het schitterende uitzicht over de plas. Tevens hebben ze de beschikking over enkele fluisterboten om het water te verkennen. Onze dj’s komen graag feesten in ’t Vaantje. De sfeer is altijd ongedwongen en de verzorging perfect.

 • dj Reeuwijk Vaantje white 3-sterren met sterrendoek
 • dj Reeuwijk Vaantje white basis led
 • dj Reeuwijk Vaantje white 3-sterren
 • dj Reeuwijk Vaantje led pluslicht met dansvloer
 • dj Reeuwijk Vaantje led pluslicht met sax

Zalencentrum De Brug

gastheerschap op maat

Al ruim 50 jaar hebben de medewerkers van het Zalencentrum De Brug het begrip ‘Gastheerschap op Maat’ hoog in het vaandel staan. Het enthousiaste team staat graag voor jou klaar voor de verzorging van een zakelijke- of verenigingsbijeenkomst, een stijlvolle receptie, een bruisende bruiloft of voor een gezellig familiefeest. De 4 multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden alle gelegenheid voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst die ze, geheel naar jouw wensen, kunnen completeren met een uitstekend verzorgde lunch, buffet of diner. De zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en uiteraard gratis Wifi. Hiermee voorzien ze de gasten van hoogstaande vergaderruimte voor iedere gelegenheid. De grootste zaal beschikt zelfs over een ruim podium en is uitermate geschikt voor optredens, presentaties of (bedrijfs)feesten. Zalencentrum De Brug ligt op een perfecte centrale locatie midden in Zuid-Holland met voldoende gratis parkeergelegenheid, op 5 minuten rijden van de snelweg A12 en met de buslijn Gouda-Bodegraven nagenoeg voor de deur.

 • dj Reeuwijk De Brug white 3-sterren 1
 • dj Reeuwijk De Brug white 3-sterren 2

't Reeuwijks Wijnhuis

delicatessen - bodega - slijterij

Op 10 september 2014 heeft ’t Reeuwijks Wijnhuis zijn nieuwe locatie in het volledig vernieuwde winkelcentrum Miereakker te Reeuwijk geopend. De uitgebreide collectie maakt een bezoekje aan deze sfeervolle winkel meer dan de moeite waardNaast slijterij en wijnhandel is er op de nieuwe locatie ook de beschikking over een wijnbar. Hier worden regelmatig gezellige borrels en proeverijen georganiseerd. En dan zijn onze dj’s er uiteraard graag bij.

 • dj Reeuwijk Wijnhuis white exclusive show 2 foto 1
 • dj Reeuwijk Wijnhuis white exclusive show 2 foto 2

Restaurant Reeuwijkse Hout

eten, drinken & genieten

Prachtig gelegen aan de Reeuwijkse Plas, aan de rand van dit recreatiegebied, maar toch vlakbij een afrit van de A12. De Reeuwijkse Hout is de perfecte locatie voor een sfeervol feest. Met een spetterende band of een DJ, overheerlijke hapjes en drankjes en uitzicht over het water. De Tuinkamer is standaard geschikt voor maximaal 200 personen. Bij meer gasten kan de locatie zeer eenvoudig aangepast worden door het schakelen van ruimtes of het plaatsen van tenten. Al bij menig huwelijksfeest of bedrijfsevenement is een dj van ons te gast geweest. Onderstaande promo betreft een gezellig personeelsfeest.

BEZOEK ONZE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Uiteraard wil je graag zo snel mogelijk een goed beeld krijgen van de mogelijkheden en prijzen, maar ook van de werkwijze en de mensen achter het bedrijf. Daar is een bezoek aan onze demoavond uitstekend voor. Je komt in ons bedrijfspand, ontmoet ons team en enkele dj's, je ziet alle apparatuur en er wordt uiteraard ook opgetreden. Bovendien wordt er nog een gratis show verloot onder de aanwezigen. Klik op aanmelden en bekijk de agenda, het programma en een sfeerimpressie.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin