Een dj boeken in Poederoijen is een feest bij Ambitious

Poederoijen is een dorp in het zuidwesten van de Nederlandse provincie Gelderland, gelegen aan Afgedamde Maas in de gemeente Zaltbommel. Organiseer jij een bedrijfsfeest en zoek je nog een dj? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show of artiesten voor een feest of bruiloft in Poederoijen moet je bij Ambitious zijn. In Poederoijen draaien onze dj’s regelmatig in Slot Loevestein. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Slot Loevestein

Een monumentale belevenis voor iedereen

In het oer-hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Toen ideaal om tol te heffen, tegenwoordig ideaal voor een dagje uit met familie of collega’s. Slot Loevestein is ook te gebruiken als feestlocatie, congreslocatie of voor een overnachting. Of het nu gaat om een personeelsfeest, verjaardag, jubileum, familie- of relatiedag. Door een combinatie van ruimtes is Slot Loevestein geschikt voor feesten tot 350 gasten. Er zijn 230 eigen parkeerplaatsen en een aanlegsteiger voor diverse boten. Door de centrale ligging is Slot Loevestein vanuit alle verschillende windstreken goed te bereiken.

  • dj drive-in show Poederoijen Slot Loevestein Chesterfield White DJ-meubel witte movingheads 1
  • dj drive-in show Poederoijen Slot Loevestein Black & White Show 4

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin