Een feest in Paterswolde met een dj van Ambitious

Ook in de noordelijke provincie Groningen zijn onze dj’s te vinden. In Paterswolde bijvoorbeeld draaien onze attente allround dj’s soms op feesten in Landgoed Lemferdinge. Ben jij ook bezig om een party te organiseren en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de huwelijksfeest? Ook voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een personeelsfeest of bruiloft in Paterswolde moet je bij Ambitious zijn. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Landgoed Lemferdinge

idyllische Landgoed aan de rand van de bossen

Gelegen aan de rand van de bossen van Paterswolde ligt het prachtige Landgoed Lemferdinge. Hier kan voor de burgerlijke stand getrouwd kan worden. Een schitterende trouwlocatie waar zowel buiten als binnen getrouwd kan worden. Landgoed Lemferdinge heeft ooit als schathuis gefungeerd en heeft daarom nog steeds haar sfeervolle uitstraling en zijn de verschillende zalen licht klassiek ingericht. Het idyllische Landgoed met haar rijke historie en prachtige eeuwenoude tuin kunnen exclusief voor alle gelegenheden en feestelijkheden gereserveerd worden.
  • dj Paterswolde Landgoed Lemferdinge
  • dj Paterswolde Landgoed Lemferdinge plus dj-meubel basis lichtshow

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND VOORSTEL

Graag maken wij een maatwerk offerte op basis van jullie wensen en onze ervaringen. Vul hier de offerteaanvraag in met zoveel mogelijk informatie over bijvoorbeeld de gewenste sfeer, doelgroep, budget en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin