Een dj huren in Oud Zuilen doe je bij Ambitious

Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Oud Zuilen moet je bij Ambitious zijn. In Oud Zuilen draaien onze dj’s in Belle. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Bistro Belle

Feesten of vergaderen aan de Vecht

Ongedwongen sfeer, goede kwaliteit én gezelligheid, dat is waar Bistro Belle voor staat. Belle heeft naast de bistro twee sfeervol ingericht ruimtes; de Bellezaal en Zuylenzaal. Van een intiem diner tot een groot feest of zakelijk evenement met een dj van Ambitious in de Bellezaal, alles is mogelijk. De Bellezaal is de grootste ruimte op de begane grond en de plek waar de Ambitious dj’s vele feesten hebben gefaciliteerd. Deze ruimte heeft een mooie houten vloer, authentieke balken, beschikt over een eigen bar en zicht op de Vecht.

  • dj Oud Zuilen Belle 1
  • dj Oud Zuilen Belle 2

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin