Een dj boeken in Oostvoorne is feest bij Ambitious

Oostvoorne is een badplaats gelegen op het eiland Voorne in de provincie Zuid-Holland. Organiseer jij een feest en ben je op zoek naar een dj? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Oostvoorne moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Zuid-Holland zijn wij regelmatig in Oostvoorne te gast. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Brunotti Beachclub

aan het Oostvoornse Meer

In de Brunotti Beachclub is de beachlifestyle alom vertegenwoordigd. Het begint bij de windsurf en kiteschool, waar je naast het huren van wind- en kitesurfmateriaal ook je skills kan bijwerken onder de bezielende leiding van ervaren leraren. Naast de school is er ook het restaurant waar je value for money krijg met een steeds wisselend menu. Het interieur geeft je een idee in Californië te zijn beland. Sfeervol en huiselijk met een surfie touch. Naast het restaurant zijn er voor bedrijven en groepen de mogelijkheid om teambuilding activiteiten te ontplooien. Vergaderen? Natuurlijk kan dat ook. Met of zonder sportieve activiteit. Vrijwel alles is mogelijk. Of het nu een bedrijfsfeest is of trouwerij. Niks is te gek. Wil je eens wat anders dan het standaard zaaltje, dan is de Brunotti Beachclub zeker het bekijken waard.

  • dj drive-in show Oostvoorne Brunotti Beachclub bruiloft feest bedrijfsevenement 1
  • dj drive-in show Oostvoorne Brunotti Beachclub bruiloft feest bedrijfsevenement 2
  • dj drive-in show Oostvoorne Brunotti Beachclub bruiloft feest bedrijfsevenement 3

't Wapen van Marion

Gelegen in de unieke duinen van Voorne

Hotel Restaurant ‘t Wapen van Marion in Oostvoorne ligt in één van de mooiste natuurgebieden van Europa en op slechts 20 autominuten van Rotterdam (Europoort, Maasvlakte). Het hotel beschikt over 101 hotelkamers, een restaurant, een tennisbaan, een overdekt zwembad, een compleet nieuwe wellness, een speeltuin, gratis parkeerfaciliteiten en gratis gebruik van draadloos internet. Ook voor bruiloften en feesten ben je hier zeker aan het juiste adres. De zalen bieden ruimte voor een gezelschap tot 300 personen voor een leuk feest of een uitgebreid diner. Voor kleine gezelschappen kan gebruik gemaakt worden van een intieme zaal voor een privé diner of kan men aanschuiven in het restaurant of de brasserie. Voor elke feestelijke gelegenheid bieden ze mogelijkheden. Van een verjaardag met koffie en verse appeltaart tot een huwelijksfeest met een dj of live entertainment.
  • dj drive-in show Oostvoorne Wapen van Marion white basis led lichtshow bruiloft feest 1
  • dj drive-in show Oostvoorne Wapen van Marion white basis led lichtshow bruiloft feest 2
  • dj drive-in show Oostvoorne Wapen van Marion white basis led lichtshow bruiloft feest 3

BEZOEK ONZE GRATIS DEMOAVOND

EN ERVAAR ZELF DE SFEER EN MOGELIJKHEDEN

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin