Een feest in Oosterhout met een dj van Ambitious

Organiseer jij een bedrijfsevenement en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Ooserhout moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Noord-Brabant doen wij regelmatig Oosterhout aan. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Partycentrum Minneboo

sfeervolle evenementenlocatie

Partycentrum Minneboo is een sfeervolle party- en evenementenlocatie in het centrum van Oosterhout voor de particuliere en zakelijke markt. Bij ons kunt u terecht voor een gezellige avond uit of een naar uw eigen wensen georganiseerd feest of evenement. Minneboo is de perfecte partner bij het organiseren van een geheel verzorgde bruiloft, receptie, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement. Ze beschikken over een volledig ingerichte feestlocatie maar kunnen de inrichting ook geheel aan persoonlijke wensen aanpassen. Verder zijn de zalen uitgerust met licht-, geluidsapparatuur en is er WIFI in het gehele pand. Een klein of een groot feest. Alles kan. De Parkzaal biedt plaats aan 100 personen (maximaal 70 personen voor diner). Het Feest Café is uitermate geschikt voor verjaardagen en recepties en biedt plaats aan 80 personen.

  • dj drive-in show Oosterhout Minneboo white exclusive show 4 bruiloft feest 1
  • dj drive-in show Oosterhout Minneboo white exclusive show 4 bruiloft feest 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN BELEEF ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin