Een dj huren in Oisterwijk is een feest met Ambitious

Organiseer je een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Oisterwijk moet je bij Ambitious zijn. In Oisterwijk draaien onze dj’s in Restaurant Maik. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Restaurant Maik

Midden in het gezellige centrum van Oisterwijk vind je restaurant Maik. Een gezellig restaurant wat tevens af te huren is voor feesten en partijen. Zie hieronder een voorbeeld van onze drive-in show op een bruiloft in restaurant Maik

dj Oisterwijk Maik

BEZOEK ONZE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Wil je enkele dj's van ons ontmoeten? Wil je een indruk krijgen van onze apparatuur en alle mogelijkheden? Kom dan zeker even naar een demoavond van ons welke wij maandelijks organiseren. Je neemt een kijkje in ons bedrijf, ontmoet de mensen achter Ambitious en krijgt alle informatie die je nodig hebt om tot een goede beslissing te komen.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin