Een dj huren in Oegstgeest doe jij bij Ambitious

In Oegstgeest, naast Leiden, draaien onze dj’s in Villa Beukenhof en La France. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Organiseer jij een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Oegstgeest moet je dus zeker even bij Ambitious komen kijken.

La France

onvergetelijk feest

Iets te vieren met familie, vrienden of collega’s? Partycentrum La France biedt de juiste sfeer voor elke gelegenheid. De volledig ingerichte en van alle gemakken voorziene feestzalen hebben elk een geheel eigen ‘Franse’ ambiance. Voor grote dans en disco feesten kun je terecht in de Beach club St. Tropez of in Café de la Gare. De feestzaal Art Deco is heel geschikt voor kleinere, meer besloten feesten of een diner met vrienden, familie of huwelijksgasten. Dansen & loungen tegelijk? Dat is mogelijk in het feestelijke Théâtre Parisien. Zie hier wat voorbeeldfoto’s.

  • dj Oegstgeest La France La Gare 1
  • dj Oegstgeest La France Theatre Parisien
  • dj Oegstgeest La France St Tropez 2

Villa Beukenhof

hét verborgen plekje van de randstad

Een mooiere plek voor privé en zakelijke ontmoetingen is haast niet denkbaar. Luxury Vintage Hotel Villa Beukenhof met restaurant-bar-lounge La Société biedt nagenoeg alles. Een gezellige bar voor een aperitief of after dinner drink, een warm restaurant met een vleugje Parijs, een zomerterras midden in de tuin, een eeuwenoude beuk, relaxte loungezitjes, heerlijke hotelkamers, zakelijke en feestruimtes en een echte cigar room. Onderstaande foto’s zijn gemaakt met onze drive-in show in het restaurant gedeelte waarbij de ledzuilen weer rondom verdeeld zijn voor een mooie spreiding van de verlichting.

  • dj Oegstgeest Beukenhof 1
  • dj Oegstgeest Beukenhof 2
  • dj Oegstgeest Beukenhof 3

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMO

EN BELEEF ONZE SHOWS LIVE

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin