Een feest geven in Nootdorp met een dj van Ambitious

Naast Den Haag en Voorburg ligt Nootdorp. Wanneer jij een huwelijksfeest of bedrijfsevenement organiseert in Nootdorp denken wij graag met je mee. Op basis van de wensen qua budget en uitstraling wordt een passende drive-in show samengesteld en een geschikte attente allround deejay uit ons bestand ingepland. In Nootdorp kennen wij de zalen van Van der Valk Hotel Nootdorp en Het Witte Paard op ons duimpje. Regelmatig laten onze dj’s de gasten daar de longen uit het lijf dansen.

Van der Valk Hotel Nootdorp

veel meer dan een hotel

Elk feest is bijzonder. Door alle wensen uitgebreid te bespreken wordt bij Van der Valk Hotel Nootdorp elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Een receptie, een aangeklede bedrijfsborrel, een huwelijksfeest of een spetterende feestavond; alle zalen zijn uitermate geschikt voor groepen vanaf 20 tot maximaal 200 personen. Hieronder enkele foto’s van onze exclusieve sterrenshow in één van de sfeervolle feestzalen.

  • dj Nootdorp vd Valk 2

Het Witte Paard

stijlvol genieten

Een onvergetelijk feest geven bij Partycentrum Het Witte Paard? Deze locatie is uitstekend bereikbaar. Ze zijn gevestigd in Nootdorp langs de snelweg A12 tussen Rotterdam, Den Haag, Pijnacker, Delft en Zoetermeer. De uiterst sfeervolle zalen zijn geschikt voor kleine en grote partijen. Iedere zaal beschikt over zijn eigen unieke inrichting en karakteristieken. Zie hieronder de foto’s van onze stijlvolle 5 sterren lichtshow met videodisco.

  • dj Nootdorp Witte Paard 5-sterren
  • dj Nootdorp Witte Paard videodisco

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MOOI PASSEND VOORSTEL

We doen graag een passend voorstel voor jouw feest of evenement. Vul hier een aanvraagformulier in en vertel ons wat de wensen zijn. Je ontvangt dan snel een eerste voorstel welke vervolgens persoonlijk kan worden aangepast.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin