Een dj huren in Nieuwpoort doe je bij Ambitious

Aan de brede rivier de Lek ligt het kleine vestingsstadje Nieuwpoort. Als je van plan bent om jouw verjaardagsfeest hier te organiseren, of je bent een personeelsfeest aan het plannen en zoekt een locatie in Nieuwpoort, dan moet je voor de muziek zeker even het aanbod van Ambitious bekijken. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Nieuwpoort moet je bij Ambitious zijn. Ons bedrijf bevindt zich midden in het Groene Hart en dus ook vlakbij Nieuwpoort. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en wij matchen een dj uit ons bestand, passend bij jouw wensen.

Het Arsenaal

Party- en vergadercentrum

In het historische pand van Het Arsenaal is ruimte voor zowel zakelijke bijeenkomsten als privéfeestjes. Voor bruiloft of bedrijfsfeest, voor verjaardag of vergadering, je bent bij Het Arsenaal aan het juiste adres.  Het Arsenaal beschikt naast enkele kleinere vergaderzalen op de 1e verdieping, ook een prachtige grote zaal op de begane grond voor allerlei soorten bijeenkomsten zoals, beurzen, bedrijfspresentaties, voorstellingen, vergaderingen, diners, verjaardagen, bruiloften en overige partijen. De zaal is geschikt tot 200 personen, heeft een podium en openslaande deuren naar de binnentuin.

  • dj drive-in show Ambitious Nieuwpoort Arsenaal truss dj-meubel 4-sterren lichtshow bruiloft feest 2
  • dj drive-in show Ambitious Nieuwpoort Arsenaal truss dj-meubel 4-sterren lichtshow bruiloft feest 1
  • dj drive-in show Nieuwpoort Arsenaal zaal bruiloft feest

DOE EEN OFFERTEAANVRAAG

EN ONTVANG EEN AANBIEDING OP MAAT

We doen graag een maatwerk aanbieding op basis van een door jouw opgegeven budget en de mogelijkheden van de locatie. We hebben diverse dj-meubels en lichtshows en kunnen zodoende vele combinaties maken. Elk met z'n eigen uitstraling en ook elk met een eigen prijskaartje. Het is maar net wat voor jullie past bij de gewenste uitstraling en de begroting.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin