Een dj huren in Naaldwijk doe je bij Ambitious

Midden in het Westland met de vele karakteristieke glastuinbouw, ligt het gezellige Naaldwijk. Organiseer je hier een huwelijksfeest of bedrijfsevenement en zoek je daar nog een muzikale invulling voor? Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk, centraal in Zuid-Holland en midden in het Groene Hart. Stel zelf bij Ambitious de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties, geheel afhankelijk van het gewenste budget en de gezochte uitstraling. In Naaldwijk draaien onze attente allround dj’s regelmatig in Bij5.

Bij5

eigentijdse ontmoetingsplaats in een monumentaal pand

Grand café Bij5 is een gezellig en sfeervolle locatie met zowel een restaurant, bar als een mooie feestzaal. Hier hebben wij al meerdere feesten mogen verzorgen voor bruidsparen, verjaardagen en personeelsfeesten. Onze allround dj staat vaak op de kopse kant van de zaal zodat hij de hele zaal goed kan overzien en de lichtshow goed tot zijn recht komt. Zie hieronder de voorbeelden.

  • dj Naaldwijk Bij5 design 4-sterren 1
  • dj Naaldwijk Bij5 design 4-sterren 2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ZIE ALLE MOGELIJKHEDEN

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin