Een dj huren in Montfoort doe je bij Ambitious

Aan de Hollandsche IJssel ligt het vestingsstadje Montfoort. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Montfoort moet je bij Ambitious zijn. In Montfoort draaien onze dj’s vaak in de Heeren van Montfoort en het Kasteel Montfoort. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Heeren van Montfoort

Historisch pand in pittoresk Montfoort

In het voormalige pand van de Gouden Leeuw is nu De Heeren van Montfoort gevestigd. Een historische pand met een warme en moderne inrichting aan de Hoogstraat in het pittoreske Montfoort. De verschillende zalen van De Heeren van Montfoort bieden ruimte aan kleine en grote gezelschappen van 10 man tot 200 man. Indien de zalen gecombineerd worden kan er een gezelschap van 600 man goed terecht. En de prachtige tuin met het terras kan eventuele in combinatie met één van de zalen gebruikt worden voor een toast, de lunch of het diner. Bekijk hier onze stijlvolle 3-sterren show in deze locatie.

  • dj drive-in show Heeren van Montfoort design meubel 4-sterren lichtshow bruiloft 1
  • dj Montfoort Heeren van Montfoort White 3-sterren 1

Kasteel Montfoort

sfeervolle en authentieke ambiance

De kasteelheer leidt iedereen graag rond in de sfeervolle en authentieke ambiance van het oude Kasteel Montfoort met zijn moderne inrichting. Het kasteel heeft veel mogelijkheden voor het houden van een feest of borrel door de grote diversiteit aan prachtige zalen, terrassen en de beschikbaarheid van de oude kapel de Commanderije van Sint-Jan. Kasteel Montfoort ligt centraal in Nederland op nog geen 5 minuten rijden vanaf de A12 én de A2. Het kasteel is binnen 15 minuten bereikbaar vanaf Utrecht en binnen 30 minuten vanaf Amsterdam, Den Bosch en Rotterdam. Er is voldoende parkeergelegenheid. Zie hieronder een voorbeeld van onze show met banner dj-meubel en 3-sterren lichtshow.

dj Montfoort Kasteel Montfoort 1

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

ZIE EN HOOR ALLE MOGELIJKHEDEN LIVE

Wil je alle mogelijkheden een keer met je eigen ogen zien? Eens per maand organiseren wij een gratis demo-avond. Gedurende deze avond krijg je een goede indruk van ons en onze mogelijkheden. We maken er een nuttig avondje uit van; gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien maak je kans op een gratis drive-in show. Kom gerust een keer langs om te kijken of onze drive-in show de oplossing is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin