Een dj boeken in Monster doe je bij Ambitious

Midden in de regio Westland zijn onze attente allround dj’s vaak te vinden in Monster. Ga je trouwen en zoek je nog een dj voor het huwelijksfeest? Of organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een spetterende drive-in show? Ga dan zeker even kijken bij De Noviteit. In Monster draaien onze dj’s namelijk regelmatig op feesten in deze sfeervolle locatie. Wij matchen een dj aan jouw wensen en bij Ambitious stel je zelf de show samen.

De Noviteit

Party- en congrescentrum

Party – en Congrescentrum De Noviteit in Monster heeft een totale vloeroppervlakte van 1250m. Naast een aantal vergaderruimten zijn er zalen, welke plaats bieden aan gezelschappen tot ongeveer 250 gasten. De Noviteit is zeer geschikt voor grote congressen, maar ook voor een feest of een goed diner. Haar accommodatie biedt veel sfeer door haar klassieke architectuur en uitzicht op de kloostertuin. Zie hier een voorbeeld van onze show in de Tuinzaal met een truss dj-meubel, super lichtshow en een sterrendoek.

  • dj Monster Noviteit truss dj-meubel super lichtshow 1
  • dj Monster Noviteit truss dj-meubel super lichtshow 3

Bezoek onze maandelijkse demoavond

voor informatie en inspiratie

Hoe weet je nou welke dj god bij jullie wensen aansluit? Gewoon door een avondje voorproeven! Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin