Een knalparty in Moerkapelle met een dj van Ambitious

Moerkapelle is een echt Hollands dorp in de gemeente Zuidplas in de provincie Zuid-Holland. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een dj voor een knallend bruiloftsfeest? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur moet je bij Ambitious zijn. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk, centraal in Zuid-Holland en midden in het Groene Hart. In Moerkapelle draaien onze dj’s vaak gezellige feesten in Land van Belofte. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en stel zo je eigen drive-in show samen op basis van budget en uitstraling. Vervolgens kijken wij naar jullie muziekwensen en selecteren een passende dj uit ons bestand die aansluit bij de wensen.

Land van Belofte

oase van rust

In het Groene Hart van de Randstad, centraal tussen Rotterdam, Gouda en Den Haag, grenzend aan de golfbaan Bentwoud, ligt het landgoed het Land van Belofte. Hier te midden van dit verstedelijkte gebied, vind je een onverwachte oase van groen en rust. Zodra je de dijk opdraait, waan je jezelf in een andere wereld. In deze ontspannen sfeer in het prachtige monumentale pand, is er alle ruimte voor een mooi, intiem feest. Zie hieronder een voorbeeld van onze stijlvolle drive-in show met een live saxofonist.

  • dj drive-in show Moerkapelle Land van Belofte white exclusive show 1
  • dj Moerkapelle Land van Belofte 4

BEZOEK EEN GEZELLIGE DEMOAVOND

EN ERVAAR ZELF ONZE MOGELIJKHEDEN

De beste manier om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden, is om alles met eigen ogen en oren te bewonderen. Daarom is een bezoek aan onze maandelijkse demoavond ook zeker aan te raden. Naast optredens van onze dj's met saxofonist en/of vocaliste, krijg je ook alle apparatuur te zien en is ons sales team aanwezig om persoonlijk alle vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin