een feest in Markelo met een allround dj van Ambitious

In Markelo draaien onze dj’s regelmatig op bruiloften en bedrijfsevenementen in Bar De Tasca. Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Markelo moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee.

Bistro De Tasca

Een feestje geven is leuk!

Bistro de Tasca is niet zomaar een locatie. Maar eerlijk en heerlijk, op basis van Twentse en Spaans/Italiaanse invloeden. Zo zijn ze trots op de producten van eigen erf als scharrel eitjes, appel, peren, walnoten, kastanjes, pruimen en in het seizoen verse groenten en heerlijke kruiden uit de moestuin. De Schöppe-zaal is de grootste zaal. Door de aankleding met veel steigerhout en ruwe planken is dit een gezellige feestzaal voor huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten, thema-avonden en buffetten. Bij mooi weer kunnen de grote “niendeuren” open en is er een gezellig terras op het aangrenzende binnenplaatsje.

  • dj Markelo De Tasca white 4-sterren 1
  • dj Markelo De Tasca white 4-sterren 2
  • dj Markelo De Tasca white 4-sterren 3

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN MAATWERK VOORSTEL

Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin