Een dj boeken in Maasland is een feest met Ambitious

In de driehoek tussen Schipluiden, Den Hoorn en De Lier ligt de gezellige gemeente Maasland. Wie hier een party gaat organiseren voor een huwelijk of bedrijfsevenement, komt voor de muziek al snel uit bij Ambitious. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk. Centraal in Zuid-Holland. In Maasland draaien onze dj’s veelvuldig in ’t Trefpunt. Bij Ambitious stel je zelf de drive-in show samen op basis van budget en gewenste uitstraling. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij matchen een dj aan jouw wensen.

't Trefpunt

25 jaar onvergetelijk

Zalencentrum ’t Trefpunt is gelegen aan een historisch pleintje in het centrum van het mooie Maasland. Het nostalgische karakter en de ligging van deze locatie zorgen voor een ontspannen, sfeervolle en bovenal gezellige feestlocatie. De enthousiaste, ervaren en gemotiveerde medewerkers staan garant voor het slagen van jouw evenement. Al reeds 25 jaar organiseert ’t trefpunt met heel veel plezier en passie de meest uiteenlopende activiteiten zoals talloze bruiloften, themafeesten,personeelsuitstapjes, vergaderingen en congressen. Ambitious schuift graag aan om mee te denken over de specifieke muzikale invulling met een mooie drive-in show, zodat we met elkaar terug kunnen kijken op een geslaagd evenement.

dj Maasland Trefpunt

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN KRIJG GELIJK EEN MOOIE AANBIEDING

Wij doen je graag een mooie aanbieding inzake onze stijlvolle drive-in shows met onze attente allround dj's. Geef je wensen en wellicht een richtbudget aan ons door en we sturen je snel een offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin