Een dj huren in Maartensdijk is feest bij Ambitious

Maartensdijk is een dorp en voormalige gemeente in de huidige gemeente De Bilt, in de Nederlandse provincie Utrecht. Organiseer jij een feest en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Maartensdijk moet je bij Ambitious zijn. Wij matchen een dj aan jouw wensen. In Maartensdijk draaien onze dj’s in de Mauritshoeve. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Bekijk hieronder een voorbeeld in de Mauritshoeve.

De Mauritshoeve

Stijlvolle feestlocatie

De Mauritshoeve werd in 1877 als boerderij gebouwd en heeft jaren als zodanig dienst gedaan. Tussen de Eerste- en Tweede wereldoorlog werd er op het erf van de Mauritshoeve een theetuin gevestigd. Door de jaren heen won de horeca het van het boerenbedrijf. Na de bezetting van de hoeve door de Duitsers in de Tweede wereldoorlog, keerde de theetuin terug. In 1968 werd de hoeve met de theetuin verkocht. De nieuwe eigenaar maakte van de Mauritshoeve een dorpskroeg en begon met de eerste partijen. De baron van landgoed Eyckenstein kocht de hoeve met landerijen en voegde het perceel bij zijn bosrijke landgoed, ooit aangeschaft voor de jacht. In mei 2000 namen dhr. J. Lorist en zijn vrouw de Mauritshoeve over en beheren nu met veel enthousiasme en plezier de Mauritshoeve. Vele gasten weten de weg naar de Mauritshoeve te vinden voor een kopje koffie, etentje, een feest of vergadering

  • dj Maartensdijk Mauritshoeve design DJ-meubel 3-sterren lichtshow bruiloft bedrijfsfeest Ambitious 1

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND AANBOD

Wij maken graag een maatwerk offerte voor jouw feest of bedrijfsevenement. Immers, elk evenement is anders dus standaard pakketten zijn nooit de echt ideale oplossing. Stuur ons hier alle wensen en eventueel een richtbudget en wij komen binnen 24-uur met een passend voorstel.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin