Een dj boeken in Maarssen doe je bij Ambitious

Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Maarssen moet je bij Ambitious zijn. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Of geef je een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Wij inventariseren uitgebreid vooraf alle muziekwensen en selecteren uit ons bestand een passende dj die aansluit aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Inn Style

verrassend trendy

Vergaderen, netwerken en andere zakelijke evenementen komen het beste tot hun recht in een inspirerende omgeving. Met het prachtige uitzicht, de rust van het omliggende natuurgebied en de sfeervolle inrichting van de zalen is Inn Style uiterst geschikt voor alle zakelijke evenementen en bijeenkomsten. Zie hier een bedrijfsevenement waar wij de event-support inclusief allround dj mochten verzorgen.

dj Maarssen Inn Style Event Support

Bezoek onze gratis demoavond

proef de sfeer en zie de mogelijkheden

Al onze feesten zijn van deze tijd. Onze dj’s weten precies wat er gevraagd wordt en zorgen altijd voor een passend feest. Wil je eerst kennis maken met de mogelijkheden die wij bieden voor jouw feest? Meld je dan aan voor een gratis demo avond. Een sfeervolle, informatieve avond die elke maand plaatsvindt. Gedurende een demo avond laten wij je kennis maken met de veelzijdigheid van Ambitious.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin