Een dj huren in Lent is maatwerk bij Ambitious

Organiseer je een party en zoek je nog een dj? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Lent moet je bij Ambitious zijn. In Lent bij Nijmegen draaien onze dj’s in Fort Lent van Landmark locaties. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Fort Lent

voor een indrukwekkend feest

Gelegen aan de oever van de Waal, met een grote overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes, klassieke gewelven, een dakterras: de combinatie van sfeer, stijl, vrijheid en variatie maakt Fort Lent uniek. Door de markante indeling van het fort zijn alle binnenruimten makkelijk te koppelen aan de grote overdekte binnenplaats. Fort Lent is een eeuwenoud historisch verdedigingswerk, dat in de laatste 2 decennia van rustend cultureel erfgoed getransformeerd werd tot een werkelijk unieke feestlocatie. Hierdoor zijn de feestmogelijkheden echt onbeperkt. Hieronder vind je enkele foto’s. De eerste foto is gemaakt in de grote binnenplaats waar een mooi podium staat en waar ze tevens een groot beamer en scherm hebben hangen waardoor het afspelen van videoclips ook een mooie extra optie is. De andere twee foto’s zijn gemaakt in de kleinere gewelven.

  • dj Lent Fort Lent 1
  • dj Lent Fort Lent gewelven 1

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MOOI VOORSTEL

Je hebt een mooie locatie uitgezocht en wil eigenlijk wel wat advies over de muziek en benodigde apparatuur zoals licht en geluid. Geef ons jouw wensen en verwachtingen door en wij doen je graag een maatwerk offerte. We denken altijd met je mee.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin