Een feest geven in Lelystad doe je met een dj van Ambitious

Ben jij een huwelijksfeest aan het organiseren en zoek je nog een flitsende drive-in show? Of zit je in de feestcommissie van het volgende personeelsfeest en wil je een stijlvolle allround dj? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Lelystad moet je bij Ambitious zijn. In Lelystad waren onze dj’s onlangs aan het feesten in Hajé Natuurpark. Wij geven graag maatwerk advies over alle (on)mogelijkheden voor jullie feest en matchen een dj aan jouw wensen.

Hajé Restaurant Natuurpark

proef de sfeer

Hajé wil op onderscheidende, innovatieve en sfeervolle wijze verzorging bieden aan iedereen die onderweg is, waarbij respect voor mens en milieu voorop staat. Ontdek de bijzondere hotels met diverse mogelijkheden voor feesten bij Hajé. Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een bruiloft of een vergadering. Zie hier onze show bij een bruiloft in dit Hajé restaurant Natuurpark.

  • dj Lelystad Hajé Natuurpark Basic White Show 1

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

VOOR INFORMATIE EN INSPIRATIE

Tja, hoe weet je nou of wij als leverancier bij je passen? Gewoon door het zelf alvast te ervaren natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en zie alle mogelijkheden live gepresenteerd worden. Uiteraard alles onder het genot van een drankje en nootje. Bezoeken is leuk, informatief, gratis en vrijblijvend. Bovendien maak je kans op een gratis drive-in show!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin