Een feest geven in Lekkerkerk met een deejay van Ambitious

Organiseer je het jaarlijkse bedrijfsuitje en zoek je nog een spetterende drive-in show? Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor het huwelijksfeest? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Lekkerkerk moet je bij Ambitious zijn. In Lekkerkerk hebben onze dj’s veel goede ervaringen in partycentrum Amicitia. Wanneer wij al jullie muziekwensen weten, matchen wij een dj die daar goed bij aansluit. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Partycentrum Amicitia

voor ieder wat wils

Stijl is heel persoonlijk. Voor Partycentrum Amicitia geldt hetzelfde. Amicitia beschikt over een groot aantal zalen met ruimte voor 10 tot 750 personen. Dus voor ieder wat wils! Zie hieronder foto’s van en personeelsfeest met een witte uitvoering van ons showconcept Saxual Voices: de combinatie van dj, saxofonist en zangeres.

  • dj Lekkerkerk Amicitia Saxual Voices white 4-sterren 1
  • dj Lekkerkerk Amicitia Saxual Voices white 4-sterren 4
  • dj Lekkerkerk Amicitia Saxual Voices white 4-sterren 5

Fletcher Hotel De Witte Brug

Karakteristiek in het Groene Hart

Centraal gelegen in het Groene Hart van Zuid-Holland vindt u het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Witte Brug. Het hotel is gevestigd in een hotelgebouw en een authentieke boerderij uit 1795 en is van alle gemakken voorzien. Hieronder enkele foto’s van een super huwelijksfeest met onze DJ en de Black & White Show 4 in deze locatie.

  • dj Lekkerkerk Witte Brug Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest Ambitious 1
  • dj Lekkerkerk Witte Brug Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest Ambitious 4
  • dj Lekkerkerk Witte Brug Black & White Show 4 bruiloft bedrijfsfeest Ambitious 5

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ERVAAR DE SFEER EN KWALITEIT ZELF

Om een goede indruk te krijgen of wij de juiste dj-leverancier zijn voor jullie feest of event, moet je ons beter leren kennen. Tijdens onze maandelijkse demoavonden bezoek je ons kantoor, bekijk je alle apparatuur werkend in de loods, ontmoet je enkele dj's, saxofonist en vocaliste en uiteraard wordt er opgetreden. Tevens is er alle gelegenheid om met iemand van kantoor persoonlijk alle wensen te bespreken. Meld je dus snel aan en maak tevens kans op een gratis drive-in show ter waarde van maximaal EUR 1000,00!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin