Een deejay boeken in Leiderdorp is een feest bij Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Organiseer je het jaarlijkse personeelsfeest en zoek je nog een spetterende drive-in show? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Leiderdorp moet je bij Ambitious zijn. In Leiderdorp hebben onze dj’s veel goede ervaringen in de Lindenhof . Wanneer wij al jullie muziekwensen weten, matchen wij een dj die daar goed bij aansluit. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

De Lindenhof

aan de rand van het Groene Hart

In een voormalige boerenhoeve die dateert van rond de jaren 1650 zijn een aantal luxe verblijven gevestigd, allen voorzien van een eigen badkamer en geheel in het teken van de huidige tijd met behoud van de oude waarden. Gelegen direct aan de rand van het Groene Hart met uitzicht op de polders beschikt De Lindenhof over alle mogelijkheden. Achter de hoeve bevind zich een multifunctionele ruimte welke geschikt is voor elk type evenement.

  • dj-leiderdorp-lindenhof-banner-superlicht-1
  • dj-leiderdorp-lindenhof-banner-superlicht-2

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ERVAAR DE SFEER EN KWALITEIT ZELF

Om een goede indruk te krijgen of wij de juiste dj-leverancier zijn voor jullie feest of event, moet je ons beter leren kennen. Tijdens onze maandelijkse demoavonden bezoek je ons kantoor, bekijk je alle apparatuur werkend in de loods, ontmoet je enkele dj's, saxofonist en vocaliste en uiteraard wordt er opgetreden. Tevens is er alle gelegenheid om met iemand van kantoor persoonlijk alle wensen te bespreken. Meld je dus snel aan en maak tevens kans op een gratis drive-in show ter waarde van maximaal EUR 1000,00!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin