Een dj huren in Leiden is een feest bij Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Organiseer je het jaarlijkse personeelsfeest en zoek je nog een spetterende drive-in show? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Leiden moet je bij Ambitious zijn. In Leiden hebben onze dj’s veel goede ervaringen in de Engelbertha Hoeve, Koetshuis De Burcht, De Stadsgehoorzaal, Stadscafé Van der Werff, Visbrasserij De Poort en Restaurant Woods . Wanneer wij al jullie muziekwensen weten, matchen wij een dj die daar goed bij aansluit. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Engelbertha Hoeve

Van herenboerderij tot uniek restaurant

Voor recepties, vergaderingen, bruiloften of andere evenementen zijn jij en jouw gasten bij de Engelbertha Hoeve in goede handen. Voor vrijwel alles kan je hier terecht. Van bruiloften tot zakelijke diners, van een intiem familiediner tot een grootse receptie tot 250 personen of diner tot 150 personen en vergaderingen tot 100 personen. Deze aantallen kunnen worden uitgebreid als er zalen worden gecombineerd. Zodra het weer het toelaat zijn de uitgestrekte tuinen een vanzelfsprekend onderdeel van het bedrijf. Zij maken ‘buiten eten’ aantrekkelijk en kunnen onderdeel zijn van de feestelijkheden.

dj-leiden-engelbertha-hoeve

Koetshuis De Burcht

bijzondere locatie in centrum Leiden

Of het nu gaat om een perfect verzorgde bruiloft, een gezellige receptie of knallende feestavond, bij het Koetshuis De Burcht weten ze de juiste ambiance te creëren. Het Koetshuis de Burcht staat bekend als een bijzondere locatie midden in het centrum van Leiden. Het pand stamt uit het jaar 1657 en ligt aan de voet van de historisch Burcht welke is gebouwd in ongeveer het jaar 1100. Vanaf het terras is het een prachtig uitzicht op De Burcht met haar grasbegroeide hellingen, één van de mooiste plekjes van Leiden. De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance. Het Koetshuis de Burcht heeft twee sfeervolle ruimten, boven de Burgravenzaal en de benedenruimte waar een receptie of spetterende feestavond gehouden kan worden. Rondom de open haard is er gelegenheid om zittend mee te genieten van het feest.

  • dj-leiden-koetshuis-de-burcht-pand

Stadscafé Van der Werff

de polsslag van Leiden

Wil je Leiden voelen zoals Leiden is? Begin dan in het centrum. Op nog geen tweehonderd meter van het Centraal Station ligt Stadscafé Van der Werff, vernoemd naar de beroemde burgemeester die zijn arm aanbood aan de hongerende stad. Van der Werff is niet voor niets een stadscafé: het is de plek waar de stad samenkomt, alle dagen van de week en bijna alle uren van de dag. Het is Leiden in het klein: bruisend, gezellig en toegankelijk.

dj Leiden Van der Werff truss dj-meubel super lichtshow

Visbrasserij De Poort

We love fish...

In een van de laatste twee stadspoorten van Leiden treft je Visbrasserie de Poort. Met het terras aan het water is de brasserie ’s zomers een ideale locatie, maar ook in alle andere seizoenen ben je bij Visbrasserie de Poort aan het juiste adres voor een lunch, borrel of diner maar natuurlijk ook voor een bruiloft of personeelsfeest. Ga  je trouwen in het Stadhuis te Leiden, dan word je opgehaald met een eigen boot van de Visbrasserij De Poort.

  • dj-leiden-visbrasserij-de-poort-plus-meubel-3-sterren-lichtshow

BEZOEK ONZE MAANDELIJKSE DEMOAVOND

EN ERVAAR DE SFEER EN KWALITEIT ZELF

Om een goede indruk te krijgen of wij de juiste dj-leverancier zijn voor jullie feest of event, moet je ons beter leren kennen. Tijdens onze maandelijkse demoavonden bezoek je ons kantoor, bekijk je alle apparatuur werkend in de loods, ontmoet je enkele dj's, saxofonist en vocaliste en uiteraard wordt er opgetreden. Tevens is er alle gelegenheid om met iemand van kantoor persoonlijk alle wensen te bespreken. Meld je dus snel aan en maak tevens kans op een gratis drive-in show ter waarde van maximaal EUR 1000,00!

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin