Een dj boeken in Kamerik is een feest bij Ambitious

Kamerik is een dorp in de gemeente Woerden in de Nederlandse provincie Utrecht. Organiseer jij een bedrijfsfeest en zoek je nog een dj? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show of artiesten voor een feest of bruiloft in Kamerik moet je bij Ambitious zijn. In Kamerik draaien onze dj’s regelmatig in Restaurant Kamerijck. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Restaurant Kamerijck

Ryckelijk genieten

Prachtig tussen de weilanden ligt deze bijzondere accommodatie. Of het nu zakelijk of privé is, Kameryck is een inspirerende omgeving waar u helemaal weg bent uit de hectiek van alledag. De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen, evenementen en horeca met de mooie natuurlijke omgeving buiten. Daarnaast biedt Kameryck tal van recreatieve en sportieve mogelijkheden en een gezellig restaurant met een mooi terras met fantastisch uitzicht over de polders van het Groene Hart.


BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN WIN WELLICHT EEN GRATIS SHOW

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin