Feesten in Poortugaal met een dj van Ambitious

In de Gemeente Albrandswaard, “onder de rook van Rotterdam” ligt het gezellige Poortugaal. Organiseer jij een feest en ben je op zoek naar een dj? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Poortugaal moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Zuid-Holland doen wij regelmatig Poortugaal aan. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder stonden bij Restaurant Abel.

Restaurant Abel

informeel en gezellig horecabedrijf

De verschillende ruimtes van Restaurant Abel zijn exclusief te reserveren voor een spetterend feest of een ongedwongen receptie. Vooraf gebruik maken van een diner, BBQ of buffet kan natuurlijk ook. Bij huwelijken is het ook mogelijk om de gehele ceremonie te verzorgen. Zie hieronder een voorbeeld van onze mooie witte drive-in show in deze stijlvolle locatie.

  • dj Poortugaal Abel white 4-sterren 1
  • dj Poortugaal Abel white 4-sterren 2

BEZOEK ONZE GRATIS DEMOAVOND

EN ERVAAR ZELF DE SFEER EN MOGELIJKHEDEN

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin