Een dj boeken in Kapel-Avezaath is een feest bij Ambitious

Als je van plan bent om jouw verjaardagsfeest te organiseren, of je bent een personeelsfeest aan het plannen en zoekt een locatie in Kapel-Avezaath, dan moet je voor de muziek zeker even het aanbod van Ambitious bekijken. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Kapel-Avezaath moet je bij Ambitious zijn. In Kapel-Avezaath komen onze dj’s graag in de Huize Poelzicht. Maar ook voor feesten in andere locaties doen wij graag een aanbieding. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en wij matchen een dj uit ons bestand, passend bij jouw wensen.

Huize Poelzicht

in het hart van Nederland

Temidden van de pittoreske Betuwse boomgaarden en landerijen, op de plek waar de Linge en de Waal samenkomen, ligt het stijlvolle Huize Poelzicht. Wanneer je iets te vieren hebt, een zakelijke bespreking hebt of van een royale High Tea met vrienden wilt genieten, ben je hier aan het juiste adres. Binnenshuis ademt de hofstede een sfeervolle mix van huiselijkheid en landelijke charme. Daarbij denken de eigenaren met hun gasten mee: in overleg kan aan de meest uiteenlopende wensen tegemoet worden gekomen. De ligging van Huize Poelzicht biedt daarbij tal van recreatiemogelijkheden: in de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes; nabijgelegen Slot Zoelen is gelegen op een fraai en openbaar toegankelijk landgoed en in de directe omgeving zijn het hele jaar door themamarkten, exposities en evenementen. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin naast de deur van Huize Poelzicht.

  • dj Kapel-Avezaath Huize Poelzicht white 3-sterren 1

Bezoek onze maandelijkse demoavond

proef de sfeer en zie alle mogelijkheden

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin