Een dj huren in Huizen doe je bij Ambitious

Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Of organiseer je een bedrijfsevenement en je hebt nog een stijlvolle drive-in show nodig? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Huizen moet je bij Ambitious zijn. In Huizen draaien onze dj’s in de Botterwerf, La Baraque, Lake 7 en de Kalkovens. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

De Kalkovens

uniek aan het Gooimeer

Iets te vieren? Ben je jarig, afgestudeerd, gepromoveerd, 25 jaar getrouwd of verhuisd? De Kalkovens is dé locatie voor alle verjaardagen, jubilea, recepties en bruiloften. Deze feestlocatie in de omgeving van Hilversum zorgt voor een uniek feest, compleet op de wensen afgestemd. De Kalkovens biedt diverse mogelijkheden. Onze attente allround dj’s staan eigenlijk altijd in het Blushuis. Het Blushuis is met zijn ijzeren ornamenten en fraaie plavuizen vloer, een stijlvolle ruimte geschikt voor maar liefst 200 gasten. Het Blushuis is gezellig en warm ingericht met een grote bar en een openhaard. Bij mooi weer is het aangrenzende terras te gebruiken. Het is mogelijk een tent aan het Blushuis te plaatsen, hierdoor wordt het mogelijk om feesten en recepties te organiseren voor gezelschappen tot 350 personen.

  • dj drive-in show Huizen Kalkovens Banner 3-sterren Show 2 bruiloft bedrijfsfeest
  • dj drive-in show Huizen Kalkovens Banner 3-sterren Show 1 bruiloft bedrijfsfeest
  • dj-huizen-kalkovens-blushuis-truss-meubel-super-licht

HEB JE EEN VRAAG

NEEM GERUST EVEN CONTACT OP

Heb je een vraag waar je eigenlijk wel antwoord op zoekt, maar je hoeft niet een offerte te ontvangen? Stuur dan hier een contact-formulier in of bel ons gewoon even op. We zitten altijd klaar om alle vragen te beantwoorden.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin