een deejay boeken in Hoofddorp zit bij Ambitious wel goed

In Hoofddorp zijn onze attente allround dj’s regelmatig een huwelijksfeest of bedrijfsevenement te vinden. Organiseer jij ook een party en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show en/of artiesten voor een feest of bruiloft in Hoofddorp moet je bij Ambitious zijn. Wij inventariseren met een uitgebreide vragenlijst jullie wensen en matchen een dj aan de hand van jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen op basis van gewenste uitstraling en budget. Wij hebben goede ervaringen in Claus, Papa’s Beach House, Restaurant Lieveling en Van der Valk Hotel Schiphol.

Papa's Beach House

good times, great food

‘Good Times, Great Food’. Strandpaviljoen Papa’s Beach House is een goed bewaard geheim omringd door bomen en een meer. Met een terras boven het water en een privé strandje. Ontmoet leuke mensen, vier mooie momenten met familie en vrienden. Zit rond het kampvuur en drink het eigen Papa’s Beer. Zie hier onze allround dj tijdens een gezellig huwelijksfeest in de zaal Key West.

dj Hoofddorp Papas Beach House

VRAAG HIER EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG EEN MOOIE AANBIEDING

Elk feest of evenement is weer anders want niemand is standaard. Wij vinden het altijd een sport om juist niet een standaard pakket aan te bieden, maar zoveel mogelijk maatwerk en keuze te geven. Ook interesse in wat wij zoal voor jouw feest of evenement kunnen betekenen? Vul dan hier snel een offerteaanvraag in.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin