Een feest in Hoek van Holland met een dj van Ambitious

Zon, zee, strand en … een spetterend feest. Dat zijn de mogelijkheden in Hoek van Holland. Wanneer je voor een feest nog op zoek bent naar een stijlvolle drive-in show. Of als je gaat trouwen en je zoekt nog een deejay voor de bruiloft. Dan kan je dat allemaal regelen met een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur van Ambitious. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk. Centraal in Zuid-Holland. In Hoek van Holland draaien onze dj’s in het Restaurant van Beachclub Royal en Strandclub Zwoel . Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

Beachclub Royal

gezelligheid aan zee

Beachclub Royal verzorgt al jaren grote en kleine events voor bedrijven en particulieren. Als je voor jouw feest of evenement op zoek bent naar het Ibiza sfeertje, dan zit je hier zeker goed. Voeg dan nog een spetterende dj-show en een live saxofonist toe aan de mix en het is helemaal af. Vraag ons gerust naar de ervaringen en mogelijkheden die wij te bieden hebben in deze mooie locatie.

dj Hoek van Holland Royal pand

Strandclub Zwoel

voor de hete zomeravond

Genieten in luxe van een prachtige omgeving en een culinaire beleving. Strandclub Zwoel is een verrassend restaurant op het strand, een uniek concept en niet meer weg te denken uit Hoek van Holland. Zwoel heeft uitgebreide ervaring als het gaat om de organisatie van feesten. Geef je de voorkeur aan een ontspannen avond met achtergrond muziek, een goed glas wijn en wat amuses of hapjes of kies je liever voor een swingend feest tot in de late uurtjes? Het team van Zwoel helpt je graag bij de invulling. En de dj’s en saxofonisten zorgen graag voor de Ibiza sfeer. Met onze mooie drive-in shows met led-verlichting en movingheads ziet het er stijlvol uit en uiteraard weet de dj de juiste sfeer te raken. Zie hieronder een voorbeeld.

BEKIJK ONZE DEMOAVOND

EN KRIJG ALLE INFORMATIE

De beste manier om een goede indruk te krijgen van alle mogelijkheden, is om alles met eigen ogen en oren te bewonderen. Daarom is een bezoek aan onze maandelijkse demoavond ook zeker aan te raden. Naast optredens van onze dj's met saxofonist en/of vocaliste, krijg je ook alle apparatuur te zien en is ons sales team aanwezig om persoonlijk alle vragen en wensen te bespreken.

2019 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin