Een feest vier je met een dj van Ambitious

Hendrik-Ido-Ambacht is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en ligt in de Zwijndrechtse Waard, een deel van IJsselmonde. Wie hier een feest gaat organiseren voor een huwelijk of bedrijfsevenement, komt voor de muziek al snel uit bij Ambitious. Ons bedrijf bevindt zich in Reeuwijk. Centraal in Zuid-Holland. In Hendrik-Ido-Ambacht draaien onze dj’s veelvuldig in de Heeren van Ambacht. Bij Ambitious stel je zelf de drive-in show samen op basis van budget en gewenste uitstraling. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij matchen een dj aan jouw wensen.

De Heeren van Ambacht

VOOR IEDERE GELEGENHEID EEN PASSENDE RUIMTE

De Heeren van Ambacht is gevestigd in het monumentale pand ‘Bouwlust’ welke is gebouwd in 1813. Nadat de boerderij in 1893 is afgebrand, is deze herbouwd tot een mooie, functionele ruimte. Het pand is een waar monument en het geheel is nog goed herkenbaar als vrijstaande boerderij. Het pand vormt met de naast gelegen ruimtes een prachtig ‘ensemble’. De Heeren van Ambacht heeft verschillende zalen die u kunt gebruiken voor diverse gelegenheden. Het entresol is geschikt voor bijvoorbeeld het vieren van een huwelijksfeest of verjaardag, maar ook voor een sfeervolle receptie of een officiële (bedrijfs)presentatie kan je hier prima terecht. De maximale capaciteit van deze zaal bedraagt 300 personen, voor een diner kan je denken aan 60 personen. Kortom, een bijzondere locatie die uitermate geschikt is voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten.

  • dj Hendrik Ido Ambacht Heeren van Ambacht white dj-meubel 3-sterren lichtshow 1
  • dj Hendrik Ido Ambacht Heeren van Ambacht white dj-meubel 3-sterren lichtshow 2

VRAAG EEN OFFERTE AAN

EN KRIJG GELIJK EEN MOOIE AANBIEDING

Wij doen je graag een mooie aanbieding inzake onze stijlvolle drive-in shows met onze attente allround dj's. Geef je wensen en wellicht een richtbudget aan ons door en we sturen je snel een offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin