Een feest in Goingarijp met een dj van Ambitious

Ook in Friesland zijn onze dj’s te vinden. In Goingarijp bijvoorbeeld draaien onze attente allround dj’s soms op feesten in De Klokkenstoel. Ben jij ook bezig om een party te organiseren en zoek je nog een disco? Of ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Ook voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Goingarijp moet je bij Ambitious zijn. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties.

De Klokkenstoel

schitterend plekje aan het Sneekermeer

Gelegen aan het Sneekermeer, het mooiste plekje van Friesland, is De Klokkenstoel een fijne plek voor het houden van een feest. Maar ook personeelsuitjes, zeilevenementen, teambuilding en netwerkdagen hebben de Klokkenstoel vaak als basis. De Klokkenstoel is gevestigd in een mooie kop/romp boerderij. Deze staat pal naast een eeuwenoud kerkje met een klokkenstoel in het hart van het dorp; vandaar de naam. De ruimte is geschikt voor maximaal 150 personen, maar ook voor kleinere gezelschappen is het restaurant een sfeervolle ruimte. De bar kan d.m.v. een houten wand worden afgescheiden van het restaurant-deel. Al jaren vinden er in De Klokkenstoel vele grote (zeil)evenementen plaats. De ‘businesscup’ is hiervan een goed voorbeeld.

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN PASSEND VOORSTEL

Graag maken wij een maatwerk offerte op basis van jullie wensen en onze ervaringen. Vul hier de offerteaanvraag in met zoveel mogelijk informatie over bijvoorbeeld de gewenste sfeer, doelgroep, budget en je krijgt binnen 24 uur een passende offerte per email.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin