Een dj boeken in Geldrop doe je bij Ambitious

Organiseer jij ook een personeelsfeest en zoek je nog een disco? Of heb je trouwplannen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het boeken van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Geldrop moet je bij Ambitious zijn. Stel zelf de drive-in show samen afhankelijk van de gewenste uitstraling en het beschikbare budget. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Wij denken graag met je mee. In Geldrop draaien onze dj’s regelmatig op bruiloften en bedrijfsevenementen in de Kasteelhoeve.

De Kasteelhoeve

historische en tevens eigentijdse landgoed

Grenzend aan de Baron z’n Hof, een kleurrijke ommuurde bloementuin, worden de gasten verrast door de prachtige authentieke ruimte, gecombineerd met moderne elementen van De Kasteelhoeve op Landgoed Kasteel Geldrop. De Kasteelhoeve beschikt over 3 zalen en biedt, dankzij de combinatie van verschillende zalen, ruimte aan groepen van 15 tot 450 gasten. De Oranjerie doet dienst als ontvangst bij feesten en recepties, maar kan ook afzonderlijk gebruikt worden voor bijeenkomsten tot 60 personen. De Pronkzaal is een geschikte ruimte voor een stijlvolle receptie, een ontspannend diner of een verrassend feest. De Taveerne leent zich bij uitstek voor kleine vergaderingen, lunches, diners en recepties tot 100 personen.

  • dj Geldrop Kasteel Geldrop plus dj-meubel 4-sterren lichtshow 1

VRAAG GERUST EEN OFFERTE AAN

EN ONTVANG SNEL EEN MAATWERK VOORSTEL

Vertel ons alle uitgangspunten en wensen voor jouw feest of evenement en wij komen graag met een maatwerk offerte. We geven diverse opties aan op basis van verschillende budgetten. Uiteraard is alles bespreekbaar en aanpasbaar tot de juiste mix van uitstraling en budget gevonden is.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin