Een dj inhuren in Eindhoven is een feest met Ambitious

Organiseer jij een bedrijfsevenement en ben je op zoek naar een deejay? Of ga je trouwen en zoek je nog een drive-in show voor het huwelijksfeest? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Eindhoven moet je bij Ambitious zijn. Als leverancier voor vele partycentra in Noord-Brabant komen wij ook regelmatig in Eindhoven. Onze dj’s draaien veel op diverse locaties in en rondom deze lichtstad. Wij matchen een dj aan jouw wensen. Verder stel je bij Ambitious zelf de show samen. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties. Op deze pagina zie je welke shows er van Ambitious eerder op deze locaties stonden. Zo komen wij regelmatig shows verzorgen bij het Altstadt, De Effenaar, Klokgebouw, het PSV Stadion, Radio Royaal, de Strijp S en Van der Valk Eindhoven.

Van der Valk Eindhoven

verrassend vanzelfsprekend

040 Congress & Events behoort tot de top van de Nederlandse zalen markt. Van der Valk Hotel Eindhoven heeft 22 multifunctionele zalen, waaronder één van ruim van 900 m2, die worden aangeboden voor vergaderingen, congressen of evenementen. In de gekoppelde zalen 040 Noord en 040 Zuid mochten wij voor een vaste klant het event-support leveren voor een zomercongres. Zier hieronder de foto’s.

  • dj Eindhoven Van der Valk event-support 1
  • dj Eindhoven Van der Valk event-support 3

BEZOEK ONZE GEZELLIGE DEMOAVOND

EN KRIJG ALLE INFORMATIE DIE JE ZOEKT

Hoe weet je nou of Ambitious bij je past als mogelijke leverancier van de feestmuziek? Door te komen voorproeven natuurlijk. Bezoek onze maandelijkse demoavond en krijg een goede indruk van ons bedrijf, ons team en alle mogelijkheden. Tijdens de demo wordt er opgetreden door dj, vj, saxofonist en/of vocaliste en wordt alle apparatuur toegelicht en gedemonstreerd. Daarna is er alle ruimte om met iemand van ons sales team rustig al jullie persoonlijke vragen en wensen te bespreken. Bovendien verloten we onder de aanwezigen nog een gratis drive-in show. Dus meld je snel aan.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin