Een dj boeken in Eerbeek doe je bij Ambitious

Als je van plan bent om jouw verjaardagsfeest te organiseren, of je bent een personeelsfeest aan het plannen en zoekt een locatie in Eerbeek, dan moet je voor de muziek zeker even het aanbod van Ambitious bekijken. Ga je trouwen en zoek je nog een deejay voor de bruiloft? Voor het huren van een dj, drive-in show, artiesten en apparatuur voor een feest of bruiloft in Eerbeek moet je bij Ambitious zijn. In Eerbeek komen onze dj’s graag in de Mood Lounge. Maar ook voor feesten in andere locaties doen wij graag een aanbieding. Kies zelf uit meerdere dj-meubels, geluidssets, lichtshows en leuke extra opties en wij matchen een dj uit ons bestand, passend bij jouw wensen.

Mood Lounge

dit Mood je beleven

Letterlijk aan de rand van het bos, midden op de Veluwe, treft u de prachtige witte boerderij De Zandhoeve uit 1880 aan. De Zandhoeve ligt op de grens van Laag Soeren en Eerbeek, net buiten het gezellige dorp Laag-Soeren. Mood Lounge ‘de Zandhoeve’ is een voormalige restaurant dat is ingericht tot een multifunctionele ruimte die exclusief gehuurd kan worden door bedrijven en particulieren voor besloten workshops, teambuildingsessies, personeelsfeesten, relatie-events, huwelijksfeesten, lunches, diners, beurzen, barbecues, bedrijfspresentaties, uitvaarten of kookworkshops van 10 tot 80 personen. De warme, lifestyle-achtige, eigentijdse inrichting zorgt voor een passende entourage voor ieder event. Daarnaast biedt Mood Lounge de Zandhoeve de ultieme trouwlocatie in combinatie met het pittoreske kerkje van Laag-Soeren aan de overzijde.

  • dj Eerbeek Mood Lounge 1

HEB JE EEN VRAAG

NEEM GERUST EVEN CONTACT OP

Een feest organiseren is best spannend. En dan is het fijn om te kunnen sparren met een partij die daar veel ervaring in heeft en alle valkuilen al kent. Ook als je niet perse gelijk op een offerte zit te wachten, maar gewoon wat vragen hebt, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord en denken graag met je mee.

2018 © Ambitious.nl | Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Disclaimer | Site made with ♥ by Pingwin